Borvidék Félmaraton

26
2023 04

Atlétikai vb – Budapest 2023

Szerző: markus | 2023-04-26 | Hírek

 

 1. augusztus 19-27. között Budapesten a világ harmadik legjelentősebb és legnézettebb sporteseményét, egyben Magyarország történetének legnagyobb sporteseményét az atlétikai világbajnokságot.

A verseny fő helyszíne a vadonatúj Nemzeti Atlétikai Központ, amely Budapesten, a Rákóczi hídtól délre, a Duna bal partján található. A Központban kilenc napon át összesen 14 program lesz, amelyek között van 5 délelőtti és 9 esti program. 

Ezen felül a stadionon kívül, a főváros legszebb részeit átszelő maratoni és gyalogló versenyeket is rendeznek. Az utcai versenyek megtekintése ingyenes.

Több mint 200 országból 2000 atléta érkezik, vagyis Budapesten találkoznak majd az atlétika szuperhősei, a sportág legnagyobb sztárjai, akik emberfeletti teljesítményre képesek, világrekordokat döntenek és ámulatba ejtik a közönséget.

Weboldal: www.atletikaivilagbajnoksag.hu

 

Hősök Tere szurkolói klub: 

Az atlétika szuperhősei, bajnokai mellett a világbajnokság szervezői a hétköznapok hőseinek is kedveznek. Hiszen hősök azok is, akik saját határaikat győzik le, sportolnak, felállnak a kanapéról és tesznek az egészségükért – nekik is jár a jutalom. Ezért a szervezők létrehozták a Hősök Tere szurkolói klubot, amely tagjai kedvezménnyel vehetnek jegyet az eseményre. 

A kedvezmény megszerzése sportoláshoz kötött. Aki részt vesz a hetkoznapihos.hu weboldalon található sportrendezvények valamelyikén, vagy teljesít egy egyéni kihívást, majd igazolja a részvételét, kedvezménykupont kap cserébe.

A kedvezménykuponnal 50%-os áron vásárolhatók jegyek a világbajnokság esti programjaira, a délelőtti programokra pedig mindössze 2023 forintért. A Szurkolói klub kedvezménykupon nem kombinálható más kedvezményekkel (diák, nyugdíjas, családi). Egy kupon egy alkalommal használható fel és legfeljebb 4 jegy vásárolható vele. Minden egyes sportkihívás teljesítése után új kupon kapható, így aki többet sportol, több jegyet is vehet kedvezményesen.

Részletes információ a weboldalon található: www.hetkoznapihos.hu

A folyamat

 1. A verseny résztvevői a teljesítésük igazolásával juthatnak hozzá a kedvezménykuponhoz, amivel 50%-os kedvezménnyel tudják megvenni a jegyeket vagy bérleteket az eseményre.
 2. a teljesítés igazolása az alábbiak szerint történhet
  1. Ha MÁR ELŐZETESEN REGISZTRÁLT a hetkoznapihos.hu oldalon, akkor a helyszínen a VB kitelepülésén, a telefonján a fiókjába belépve, az ott lévő QR kódot a pultnál leigazoltatja és már meg is jelenik a fiókjában a kedvezménykupon.
  2. Ha MÉG NINCS REGISZTRÁCIÓJA, akkor a résztvevő kap egy igazoló kódot, amit a később létrehozott regisztrációs fiókjában megadva tudja megszerezni a kedvezménykupont. 
   1. az igazoló kódot az alábbiak szerint lehet megszerezni:
    • nevezési csomagban
    • a kitelepülésen a hostessektől kéri el
    • ha a versenyszervező informatikai rendszere lehetővé teszi, utólag minden teljesítő megkapja e-mailen az igazoló kódot

 Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .