Borvidék Félmaraton

20
2014 11

Elindult a nevezés!

Szerző: borvidekfelmaraton | 2014-11-20 | Hírek

Örömmel értesítünk, hogy elindult a nevezés versenyünkre, a 6. Tolle-Borvidék Félmaraton-ra!

Elmondhatjuk, hogy sem a verseny, sem a félmaraton nem állja meg a helyét!

Rendezvényünk sokkal inkább hasonlít egy össznépi futófesztivál hangulatára, sem mint versenyre! A távról nem is beszélek, hiszen a klasszikus félmaratoni távot soha nem sikerült kijelölnünk, de még csak hajlandóságunk sem volt erre!

De a Borvidék nem a pontos távról, az egyéni csúcsokról vagy éppen a helyezésekről szól! Ez az a rendezvény, ahol garantált a jó hangulat, a megpróbáltatás, az örömkönny és persze az elmaradhatatlan szekszárdi bor, akár tisztán, akár fröccsben fogyasztva!

A hangulatot fokozandó a verseny közben is ihatod a hegy levét, illetve a versenyt követően, jövőre is futót és kísérőt vár a Bodri Pincészet hangulatos kupolái, ahol szintén, a már szokásos after patry-t tartjuk!

Idén több mint 1200 futó választotta május második hetében a Borvidéket, ami garantálja, hogy nem leszel egyedül, megoszthatod élményeidet és levezetheted este a feszültségeket sorstársaiddal!

Ne feledd, 2105. május 9, hatodik Tolle–Borvidék Félmaraton!Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .