Borvidék Félmaraton

15
2023 08

Ha ősz és sport, akkor ATOMfutás Pakson!

Szerző: borvidekfelmaraton | 2023-08-15 | Hírek

Szeptember 16-án ismét megrendezik Pakson a hagyományos ATOMfutás szabadtéri sporteseményt, amelyre a sport szerelmeseinek apraja-nagyját várják az ország minden pontjáról.

Az ősz csodálatos évszak; búcsút intünk ugyan a nyárnak, elkezdődik az iskola, a nyári kánikula enyhülésével azonban kiszabadulhatunk a légkondicionálók „rabságából”, a hulló falevelek alatt pedig nemcsak kellemeset sétálhatunk, de akár futhatunk is!

Az őszi futóversenyek kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy a hosszú tél beköszönte előtt egy izgalmas megmérettetésen vegyen részt az egész család. A paksi ATOMfutás kihagyhatatlan rendezvénye az őszi szezon egyik legnagyobb sporteseménye.

Az ATOM100 sorozat záróeseményét, az ATOMfutást idén, szeptember 16-án rendezik meg, immáron a 11. alkalommal Pakson. A verseny egyik egyedülálló vonása, hogy a paksi nevezetességek mellett az atomerőmű területét is érinti, ezzel is fokozva az élmény egyediségét. Az ATOMfutáson kicsik és nagyok egyaránt részt vehetnek, hiszen – mint minden évben, most is – különböző távokon lehet versenyezni: a 600 méterestől egészen a 31 kilométeres marATOMig. Az egyéni sportolók mellett idén sem feledkeznek el a csapatban indulókról a szervezők. A Buliváltón 5-10 fős csapatok is részt vehetnek.

Akik számára pedig már nem jelent elég nagy kihívást a hagyományos futás, indulhatnak az akár 8-9 kilométer hosszú BrutalATOM Classic-on is, ahol a dombok, vizes árkok, szalmabálák meghódítása során garantáltan elfárad majd mindenki.

Az ATOMfutás családi programként is megállja a helyét, számtalan kiegészítő programmal készülnek a szervezők: lesznek ugrálóvárak, sportjátékok, akadálypályák, de mindenkinek lesz lehetősége különleges gasztroélményben, illetve masszázsban is.

Ismerjük meg együtt Paks városát és töltsünk el együtt egy színes családi napot!

Jelentkezni és nevezni az atomfutas.hu weboldalon lehet.

NevezésVélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .