Borvidék Félmaraton

21
2015 04

HOKA futócipő teszt a Borvidéken

Szerző: borvidekfelmaraton | 2015-04-21 | Hírek

A 6. Tolle Borvidék Félmaraton utcai futóversenyen HOKA futócipőt tesztelhetnek a rajthoz álló sportolók!

A futók egyedi igényeit szem előtt tartva a Nomád Sport 2010-től kezdte el forgalmazni a HOKA márkát,  a futócipő által alkalmazott forradalmi technológia hamar óriási népszerűségre tett szert hazánkban is.

A HOKA lábbelik lényege, hogy talpuk a hagyományos futócipőkhöz képest kétszer, háromszor vastagabb. Ez az első látásra kissé meghökkentő formatervezés azonban olyan fokú ütéscsillapítást és gördülékenységet biztosít, melyet a hagyományos lábbelik nem képesek nyújtani. A franciaországi gyárban a termékek tesztelésében olyan neves futók vesznek részt, mint Julien Chorier és Sage Canaday.

A HOKA kínálatában terep- és aszfaltfutáshoz ajánlott modellek egyaránt megtalálhatóak, kialakításuk minden részletében a futók kényelmét szolgálja. A gyártó a legnagyobb hangsúlyt az ízületek védelmére, stabilitásra és a könnyű súlyra helyezi, a modellek mindezek mellett gyors futást, gördülékeny talajfogást tesznek lehetővé.

image002

A Borvidék Félmaratonon a verseny valamennyi résztvevője találkozhat a HOKA márkával, a futók a helyszínen tesztelhetik, kipróbálhatják a cipőket. A Nomád munkatársai bemutatják a 2015-ös modelleket is, hogy az érdeklődők megtapasztalhassák a semmihez nem hasonlítható futóélményt. Kérjük az érdeklődőket, hogy a teszthez személyi igazolványt hozzanak magukkal. A rendezőség és a Nomád csapata szeretettel várja az érdeklődőket!

A Nomád Sport túra és szabadidő üzlethálózat az ország négy városában (Budapest, Miskolc, Székesfehérvár, Pécs) kínál nagy választékban elsősorban túrázáshoz, hegymászáshoz, futáshoz ruházatot és felszerelést. Az üzletek kínálata, így a HOKA futócipők országosan elérhetőek a www.nomadsport.eu webáruházon keresztül.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .