Borvidék Félmaraton

30
2014 08

Visit Szekszárd 2014.

Szerző: borvidekfelmaraton | 2014-08-30 | Hírek

Egy kiváló hangulatú verseny, ami nélkülözött mindent, ami egy tipikus futóverseny elengedhetetlen kelléke!

Illetve, csak majdnem, hiszen a felhőtlen hangulat, a szekszárdi bor, befutóérem és a rendezvény pólóját mindenki magáénak tudhatta!

Nem úgy, mint azokat a szükséges információkat, amik a verseny adataival szolgálhattak volna! A résztvevők a rajtot megelőző percekben kapták meg a város térképét, ahol feltüntettük azokat a pontokat, amiket érinteni kellett a sikeres teljesítés érdekében!

Futók két táv közül választhattak, de a kerékpárosok számára is kijelöltünk egy bővített kört!

Mivel a helyi indulók lényegesen nagyobb előnyt élvezhettek, ezért az egyes kategóriákban nem hirdettünk győzteseket, de mindenki nyertesként távozhatott!

Az útvonalon illetve a kijelölt pontokkal szerettük volna Szekszárd turisztikai érétkeit bemutatni, ami a sporton keresztül is láthatóvá vált!

Öröm volt látni a beérkezők arcát, hiszen a hagyományosnak egyáltalán nem mondható rendezvény kiváló szórakozást nyújtott a résztvevőknek! Persze célba érkezést követően, nem maradhatott el a zsíros kenyér – fröccs páros sem, az élménybeszámolók mellett! Mert az volt!Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .