Borvidék Félmaraton

07
2015 05

Borvidék borai

Szerző: markus | 2015-05-07 | Hírek

Versenyünkre együtt jellemzőek az állandó illetve változó elemek!

Évről évre más pályát jelölünk ki, nem ragaszkodunk a félmaraton pontos távjának kimérésére és a rajt-cél helyszín valamint a versenyközpont is változott az elmúlt évek alatt!

Azonban vannak állandó elemek, mint például a pálya nehézsége vagy éppen a rajtcsomagban lapuló Szekszárdi Bor!

Nem véletlen a verseny nevének választása, de még az útvonalvezetés sem, hiszen Szekszárdról mindenkinek szőlő illetve a kiváló minőségű borok jutnak eszébe!

étterem_új cimkék V2

Idén is kiváló minőségű borok lesznek a rajtcsomagokban, amik egy része a helyi gazdák felajánlása!

A Bodri, az Eszterbauer, a Heimann és Schieber Pincészet jelentős mennyiségű fuxli, chardonnay és rozé borai garantált élményt nyújt minden bort kedvelőnek!

Eszterbauer_nyari_206_x_273_pdf__1_2_oldal_

A Vida családi birtok palackjai a Kápolna téri frissítőpontunkon is megjelenik a befutó csomagok mellett! Dániel Zsolt Porkoláb völgyi borász személyesen frissít, borai mellett házi bodzaszörppel is kedveskedik!

Köszönjük a felajánlásokat a további borászoknak, akik megtiszteltek minket munkájuk gyümölcseivel, ezzel is emelve a verseny színvonalán:

Bősz Adrián, Dúzsi Tamás, Fritz Pincészet, Tüske Pinc, Lajvér Borászat, Márkvárt Pince, Mészáros Pál Borház, Módos Fergel Borászat, Neiner Pince, Németh János Pincészet, Pálos Miklós, Posta Borház, Prantner Pince, Sárosdi Pince, Sebestyén Pince, Szeleshát Szőlőbirtok, Takler Pince, Tringa Borpince, Vesztergombi PinceEgy hozzászólás a(z) “Borvidék borai” bejegyzéshez

  1. Kedves Szervezők !

    Most lesz harmadik éve, hogy részt veszek az általatok szervezett futóversenyen, sajnálom, hogy a korábban nem fedeztem fel ezt a „futó gyöngyszemet”. Minden évben remekül érzem magam „Nálatok”. Most sem lesz másképp. Nekem tökmindegy milyen hosszú, vagy nehéz pályát jelöltök ki, annál nagyobb az öröm fáradtan célba érni. Remélem, amíg élek minden évben ott lehetek, hiszen számomra megtiszteltetés, hogy részt vehetek ezen a vidám hétvégén. Csak így tovább és sok-sok sikert kívánok a szervezéshez.
    Egyébként meg ne csigázzatok tovább. Finom magyar borokat kedvelő lévén szívesen veszem a rajtcsomagban lapuló „csemegéket”. Üdvözlettel: egy elégedett futó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .